achtergrondeyelux
Plisséhordeur

Het geplisseerde horgaas geeft de nieuwe plisséhordeur een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het horgaas beter zichtbaar is. Zeer verbluffend zijn de toegepaste technieken die in dit superproduct zijn opgenomen. De plisséhordeur wordt exclusief vanuit Japan geïmporteerd. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren, hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm beperkt tegenover de geleider van een rolhordeur van 26 mm. Letterlijk drempelverlagend dus.

Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Door de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is hij dus door kleine kinderen eenvoudig te bedienen.

Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor ook overbodig. Men kan tevens twee deuren tegen elkaar aan laten sluiten zodat ook de dubbele tuindeur voorzien kan worden van deze sublieme plisséhordeur.

De plisséhordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst en men kan de cassette snel uitnemen om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter. In het voorjaar weer op zijn plaats klikken. De montage is kinderlijk eenvoudig.

De Plisséhordeur wordt in 2 uitvoeringen geleverd; met een maximale breedte van 96 cm in de 2 standaard hoogtematen, tussen 196/199,5 cm en tussen 206/209,5 cm hoogte. Voorts zijn alle hoogtematen tussen 194 en 260 cm leverbaar met een maximale breedte van 160 cm. Kleinere maten zijn speciaal bestelbaar.

Geschikt voor 'in-de-dag' montage bij deuropeningen smaller dan 130 cm. Op de dag montage is mogelijk met optionele hoekset. Voor dubbele plisséhordeuren tot maximaal 320 cm.

Standaardkleuren aluminium:
RAL 9001 ivoorwit
Alle RAL-kleuren zijn leverbaar tegen meerprijs

• 'Op-de-dag' montage is alleen mogelijk met behulp van een optionele hoekset.

• 5 jaar garantie Rolhorren en inzethorren voor ramen
Uiteraard leveren wij ook oprolbare horren voor alle type houten, aluminium en kunststof ramen.

Voor meer informatie en specificaties over insectenhorren neem contact met ons op of bezoek onze showroom.
logo

Schoolstraat 220A
2252CP Voorschoten
T. 071-5621651
F. 071-5621652

info@eyelux.nl

Do - Vr 12.00 tot 17.00u
Za10.00u - 16.00u
Andere dagen op afspraak
Alle binnen en buiten zonweringen | Reparaties en Onderhoud
PRODUCTEN
Insecten horren
overlay